Pesulaan vai pesukoneeseen?

Yhteystiedot
06.02.24

Päiväpeitot, peitot, tyynyt ja petauspatjat kannattaa pestä 2 x vuodessa. Säännöllisellä pesulla ja tuuletuksella pysyvät poissa pölypunkit, allergeenit ja muut epäpuhtaudet. Puhtaat ja raikkaat petivaatteet auttavat vähentämään allergiaoireita ja parantaa nukkumisviihtyvyyttä. Petivaatteiden puhtaus on osa terveyttä ja hyvinvointia.

Miksi päiväpeitot, peitot, tyynyt ja petauspatjat kannattaa pesettää pesulassa?

-Puhdas Pyykki pesulan laadukkaat pesumenetelmät riittävän isoissa pesukoneissa tekevät pyykistä takuupuhdasta ja suojelevat tekstiilejä kulumiselta. Tekstiilien alkuperäinen laatu säilyy pidempään.

-Puhdas Pyykki Pesulan käyttö on vaivatonta ja helppoa. Säästät aikaasi ja vaivaa ja voit luottaa pesulan henkilöstön ammattitaitoon. Sinun ei tarvitse murehtia oikeasta pesuohjelmasta tai pelätä pesuvahinkoja.

- Voit nauttia raikkaasta ja puhtaasta nukkumisympäristöstä, mikä vaikuttaa myönteisesti päivittäiseen elämääsi.

-Puhdas Pyykki pesulan palveluiden käyttö vapauttaa aikaasi muille tärkeille asioille. Voit keskittyä vaikka perheen kanssa harrastamiseen, kun pesu ja viimeistelyt hoituvat ammattilaisten toimesta.

Tarjoamme helmikuun 2024 loppuun saakka päiväpeittojen, peittojen, tyynyjen ja petauspatjojen pesun erikoishinnalla – 10% normaaleista pesuhinnoista. Puhdas Pyykki pesula huolehtii laadusta – nauti sinä raikkaudesta!

Tervetuloa palveltavaksi osoitteeseen Pilkontie 6. Olemme arkisin auki klo 7.30 -17.00.