Äiti - pyykkivuorien valloittaja

Äiti - pyykkivuorien valloittaja
06.05.24

Äitienpäivä lähestyy!

Monille meistä yksi vuoden kohokohdista on pian täällä eli Äitienpäivä. Mikä onkaan parempaa, kuin viettää juhlapäivää kaikkien rakkaitten kanssa ja unohtaa hetkiseksi arjen askareet. Vieläkin paremman tästä juhlapäivästä tekee täydellinen lahja arvostetulle äidille, jonka kädet ovat usein täynnä kaikenlaista kodin touhua. Se on kuitenkin usein vielä äiti, joka taikoo mm. pyykkivuoret puhtaina kaappeihin.

Mikä olisikaan parempi tapa osoittaa äidille rakkautta ja arvostusta, kuin antaa tulevan sunnuntaipäivän sankarille lahjaksi vapaapäivä perheen pyykkihuollosta? Puhdas Pyykki pesulalahjakortti tarjoaa äidille mahdollisuuden rentoutua ja tehdä pieni irtiotto arjesta meidän huolehtiessamme pyykeistänne. Lisäksi lahjakortti on ekologinen ja vastuullinen valinta, sillä se vähentää kulutusta ja ympäristövaikutuksia.

Erityisesti, jos äidillä tuntuu jo olevan kaikkea, tarjoaa lahjakortti pesulapalveluihimme ainutlaatuisen ja käytännöllisen lahjan. Puhdas lempimatto, mankeloidut puhtaat pehmeät lakanat, kirkkaat kodintekstiilit tai raikkaalta tuoksuvat puhtaat vaatteet, ilahduttavat varmasti sekä äitiä että lahjanantajaa.

Tutustu, mitä kaikkea pesulamme pesee puhtaaksi ja raikkaaksi ja hanki lahjakortti kätevästi lahjakorttikaupastamme parilla napin painalluksella.

Koska arvostamme suurenmoisesti äitejä, haluamme tarjota heille omaa aikaa antamalla kaikista verkkokauppamme lahjakorteista – 20 % alennuksen koodilla ÄITI2024, joten nyt kannattaa antaa äidille lahja, joka todella tekee hänen arjestaan helpompaa.

Tervetuloa tekemään ekologisia ja arjen helpotusta tarjoavia valintoja verkkokauppaamme https://kauppa.puhdaspyykki.fi/. Pesulamme sijaitsee osoitteessa Pilkontie 6 ja on avoinna ma-pe klo 7.30 -17.