Yritysasiakkaat

Puhtaat ja siistit työvaatteet ovat tärkeä osa työntekijän työhyvinvointia ja jokainen työntekijä ansaitsee sellaiset. Me Puhdas Pyykillä pesemme ja tarvittaessa myös huollamme sekä suuret että pienetkin erät.

Meillä puhdistuvat muun muassa virka-asut, teollisuus- ja rakennusalan sekä hoiva- ja terveydenhuoltoalan vaatteet kuin muutkin yrityksesi tekstiilit, kuten matot ja verhot. Noudamme ja toimitamme pyykit tarvittaessa aina paikan päälle.

Vuokraamme myös tekstiilejä. Lisäksi kätevän korjauspalvelumme avulla pidät työvaatteet uuden veroisina pitkään.

Riippumatta tarvitsemasi palvelusta tai pestävän pyykin määrästä, palvelemme jokaista yritystä yksilöllisesti. Asiakkainamme on erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri ammattialoilta. Käyttämällä pesulamme palveluita tehostat yrityksesi resursseja ja pidät huolta samalla sen imagosta.

Sopimukset yritysasiakkaiden kanssa ovat toistaiseksi voimassa olevia. Teemme sopimukset yritysasiakkaiden kanssa aina asiakaskohtaisesti ja toimitusajat määräytyvät asiakkaan tarpeen mukaan. Voimme palvella hyvin nopeissakin tilanteissa.

Ota meihin suoraan yhteyttä tai jätä yhteystietosi tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Puhdas Pyykin Yritysasiakkaaksi - Kuinka etenemme?

 • Yritysasiakkaat

  1. Kaikki lähtee liikkeelle tarvekartoituksesta. Tarkistamme pestävien tuotteiden määrän ja teemme tarvittavat merkkitunnukset. Tämän jälkeen teemme tarjouksen, jonka lähetämme yrityksellesi.

 • Yritysasiakkaat

  2. Kun yrityksesi hyväksyy tarjouksen, voimme kirjoittaa sopimuksen.

 • Yritysasiakkaat

  3. Sopimusta seuraa pestävien tuotteiden kuljetus ja pesu. Voit tuoda tuotteet meille tai vastaavasti me noudamme tuotteet.

 • Yritysasiakkaat

  4. Tuotteet ovat valmiita sopimuksen mukaan. Voit joko noutaa tuotteet meiltä tai voimme toimittaa ne paikan päälle.

Tarjouspyyntölomake

Palvelumme yritysasiakkaille:

 • Työvaatteiden pesu:

Puhtaat ja edustavat työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen laadukasta brändiä. Siisteissä työvaatteissa on myös mukava tehdä töitä. Parannat työhyvinvoinnin ohella yrityksesi ilmettä ja pidennät muun muassa vaatteiden käyttöikää.

Pesemme erilaisia työvaatteita, kuten teollisuus- rakennusalan sekä hoiva- ja terveydenhuoltoalan vaatteita.

 • Vuode- ja petivaatteiden pesu:

Matkailu- ja majoitus palveluyrityksissä sekä esimerkiksi hoiva-alalla puhtaat ja mankeloidut lakanat ja petivaatteet muodostavat merkittävän osan asiakkaan hyvinvointia.

Mikä voikaan olla parasta kuin nukahtaa pehmeille, hajusteettomille ja raikkaille lakanoille. Tuo siis yrityksesi vuode- ja petivaatteet meille. Me takaamme takuupuhtaan lopputuloksen.

 • Mattojen pesu:

Matoista kannattaa pitää hyvää huolta. Säännöllinen pesu takaa raikkaan huoneilman ja samalla pidennät mattojen käyttöikää.

Mattotyyppejä on olemassa erilaisia ja ne eroavat toisistaan materiaalin ja rakenteiden puolesta. Mattojen pesussa tuleekin ottaa huomioon erilaisia asioita, jotta ne eivät hajoaisi tai menisi muuten pilalle.

Mattopesu ei ole kevyt tehtävä ja se vie myös runsaasti aikaasi. Siksi matot kannattaakin tuoda pestäväksi meille. Asiantunteva henkilökuntamme osaa huoltaa erilaisia mattoja materiaaleista ja rakenteista riippumatta.

 • Muut tekstiilit:

Kauniit ja näyttävät seinätekstiilit ja verhot luovat työpaikasta viihtyisän kokonaisuuden. Ne tuovat väriä, luovat tunnelmaa ja tukevat yrityksen brändiä.

Toimiston verhot, raanut ja muut tekstiilit keräävät kuitenkin myös likaa ja pölyä, mikä puolestaan heikentää sisäilmaa ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa allergisia reaktioita. Siksi tällaiset tekstiilit onkin syytä pestä säännöllisesti. Näin pölyn ja lian tuoman haitat ovat poissa. Samalla tekstiilit pysyvät miellyttävänä ja värit kirkkaina.

Edellä lueteltujen tekstiilien ohella pesemme myös esimerkiksi pyyhkeet ja pöytäliinat. Varmista työpaikan viihtyisyys ja anna meidän hoitaa tekstiilit kuntoon puolestasi.

 • Korjauspalvelu:

Jokainen työntekijä ansaitsee huolletut ja siistit työvaatteet.

Korjauspalvelumme avulla säästät aikaa ja rahaa sekä lisäät samalla työtyytyväisyyttä. Samalla vaatteet kestävät pitkään. Näin korjauspalvelu on myös ekologinen valinta.

Hoidamme yrityksesi työvaatteet kuntoon, oli kyseessä sitten irronnut nappi ja revennyt tasku.

 • Vuokratekstiilit:

Matkailu-, ravintola- ja hoiva- sekä terveydenhuoltoalalla tulee helposti tilanteita, jolloin lakanat ja pöytäliinat loppuvat kesken. Tämä on yleistä erityisesti matkailun puolella, kun sesonki käy kuumana. On myös tilanteita, jolloin näitä tekstiilejä tarvitaan vain väliaikaisesti.

Meillä Puhas Pyykillä tähän kaikkeen löytyy ratkaisu. Vuokraamme laadukkaat lakanat ja pöytäliinat yrityksesi tarpeittesi mukaan, oli tarvittava määrä sitten pienempi tai vähän suurempikin.

Miksi siis hankkia ylimääräisiä tekstiilejä väliaikaiseen käyttöön, kun voit yhtä hyvin vuokrata ne meiltä. Samalla tehostat yrityksesi toimintaa ja pidät asiakkaat tyytyväisinä.

 • Pyykkitaksi:

Aina yrityksellä ei ole aikaa viedä pyykkejä pestäväksi ja noutaa niitä pesulasta. Me autamme!

Puhdas Pyykillä on käytössä pyykkitaksi-palvelu, jonka avulla yrityksesi voi keskittyä täysin työn tekemiseen. Noudamme ja toimitamme pestävät vaatteet ja muut tekstiilit Joensuun alueella yrityksesi haluamaan osoitteeseen.

Helpota yrityksesi pyykkitaakkaa pyykkitaksin avulla.