Anna suosikkitakillesi tai -matollesi huominen

Yhteystiedot
21.02.24

Tulitko hankkineeksi sen täydellisen untuvatakin tai villamaton, jonka löysit vuosien etsinnän jälkeen? Ei huolta, vaikka punaviini olisi kaatunut suosikkimatollesi tai takkisi kaulukset olisi likaantuneet ajan mittaan – meillä on siihen ratkaisu. Laadukkaiden tekstiilien hankinta on investointi, joka kannattaa. Vaikka laadukkaat tekstiilit usein maksavatkin enemmän, ne tarjoavat säästöjä pitkällä aikavälillä. Laatutuotteet kestävät pidempään, eikä niitä tarvitse uusia vähän väliä. Näin säästät rahaa ja vähennät kulutusta ja ympäristökin kiittää. Lisäksi edulliset tekstiilit saattavat olla tuotettu epäeettisissä työoloissa. Panostamalla laatuun tuet yrityksiä, jotka noudattavat eettisiä tuotantostandardeja ja huolehtivat työntekijöidensä hyvinvoinnista.

Kun olet sijoittanut laatuun tekstiilihankinnoissasi, on luonnollista haluta, että ne säilyvät kauniina ja kestävinä mahdollisimman pitkään. Tässä olennaista on, että laatutekstiilit pestään, kuivataan ja jälkikäsitellään oikein. Tämä ei aina onnistu kotioloissa, tekstiilit saattavat tarvita tahranpoistoa, kemiallista pesua tai emulsiopesua tai rumpukuivausta tai tasopesua tai muuta erikoiskäsittelyä.

Olipa laatutekstiilisi untuva- tai villakangastakki, villamatto tai lempimekkosi tai villapaitasi, sen pesettäminen ammattilaisilla Puhdas Pyykki pesulassa kannattaa, koska pesulassa…

1. Tahranpoisto on taikuutta

Tahranpoisto vaatii osaamista. Puhdas Pyykki pesulan taitavat työntekijät tietävät millä aineella ja menetelmällä mikäkin tahra saadaan pois.

2. Pesu on turvallista ja tehokasta

Puhdas Pyykki pesula käyttää ammattimaisia pesuaineita ja -tekniikoita, jotka tekevät puhdasta ja auttavat säilyttämään tekstiilien alkuperäisen värin ja laadun pitkään. Erikoispesuohjelmat ja osaava henkilökunta takaavat tekstiilien säilymisen parhaassa mahdollisessa kunnossa.

3. Kuivatus kruunaa kaiken

Erilaiset tekstiilit tarvitsevat erilaiset kuivausmenetelmät ja -tekniikat. Oikeanlainen kuivatus on olennainen osa erinomaista lopputulosta. Tämän vaiheen merkitystä ei pidä vähätellä.

4. Lopputulos on aina viimeistelty

Puhdas Pyykki pesulassa hallitaan tekstiilien oikeat viimeistelymenetelmät. Huolellinen viimeistely pitää tekstiilituotteen ryhdikkäänä ja kauniina.

Tervetuloa palveltavaksi osoitteeseen Pilkontie 6. Voit myös soittaa meille puh. 050 380 0766. Olemme avoinna arkisin klo 7.30 -17.00.