Yhteistyössä on voimaa ja enemmän mahdollisuuksia

Puhdas Pyykki on joensuulainen pesulapalveluyritys, joka syntyi Laatupyykkärit Oy:n ja Puhdas Ilo Oy:n yhdistyessä vuoden 2023 alussa. Yritys toimii tällä hetkellä Laatupyykkärien entisissä tiloissa (Pilkontie 6).

Puhdas Pyykin nykyiset omistajat Laatupyykärien toimitusjohtaja Arja Leskinen sekä Puhdas Ilon toimitusjohtaja Eeva-Leena Lappalainen pitävät yhdistymistä tärkeänä ja luontevana ratkaisuna. Yhteistyössä on voimaa ja enemmän mahdollisuuksia.

– Halusimme luoda kattavammat palvelut ja päätimme Eeva-Leenan kanssa laittaa hynttyyt yhteen. Yhdistymisen seurauksena Puhdas Pyykki pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin ja laajemmalla kokoonpanolla, Leskinen iloitsee.

Juuret yltävät aina 70 vuoden päähän

Laatupyykkärit Oy:n ja Puhdas Ilo Oy:n oma historia luo osaltaan tärkeän peruspohjan nykyiselle yritykselle sekä sen tulevaisuudelle.

Vuonna 2007 perustettu Laatupyykkärit sijaitsi alunperin Tuusniemellä, josta se laajeni myöhemmin Outokumpuun ja sittemmin Joensuuhun.

Vuonna 2013 perustetun Puhdas Ilon historia yltää puolestaan vuoteen 1959, jolloin Kemiallinen Pesula Elapesula Oy perustettiin. Puhdas Ilo osti Elapesun vuonna 2017. Itse Puhdas Ilo on taas perustettu vuonna 2015 liperiläisen Kodin Suvi Oy:n ja joensuulaisen puhtaus- ja koulutuspalvelut Seline Oy:n yhdistymisen seurauksena.

Yksilöllistä palvelua asiakasta kuunnellen

Historian ohella on syytä katsoa myös tulevaan. Puhdas Pyykin tulevaisuuteen uskotaan. Asiakkaita riittää ja uusia otetaan vastaan avoimin sylin.

– Haluamme osaltamme varmistaa, että asiakkaamme saavat takuupuhdasta pyykkiä. Meille jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja kuuntelemme mielellämme asiakkaidemme toiveita. Olemme sen kokoinen toimija, että voimme toimia hyvin nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, Eeva-Leena Lappalainen toteaa.

Me Puhdas Pyykillä palvelemme sinua, olit sitten kotiäiti, omaishoitaja, pieni tai suurempi yritys. Etsimme juuri sinulle sopivimmat ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Älä siis turhaan epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja pestään sinunkin pyykit puhtaiksi.

Tarjouspyyntölomake